Våren 2017

14 maj hade kören en heldag på Ås föreningshus. Resultatet av vårens övningar med  några sånger från en CD med The Lani Singers dokumenterades på video. The Lani Singers är en grupp som leds av Benny Wenda, ledare för Free West Papua Campaign, en organisation som kämpar för ett fritt och självständigt Västpapua, som f.n. styrs av Indonesien. Vår videoinspelning är ett bidrag och stöd till ”Swim for Papua”, en kommande manifestation vid Genèvesjön, då man kommer att simma över sjön och till FN i Genève överlämna ett upprop om att Västpapua måste få bestämma över sin egen framtid.

This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 − 2 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>